ابوعثمان غزنوی
از چندین روز به این سو، حملات ددمنشانۀ و وحشیانۀ نیروهای هوایی، زمینی و بحری رژیم صهیونستی بر اهداف ملکی در شهر رفح فلسطین ادامه دارد. این در حالی است که رژیم صهیونستی تقریبا از هشت ماه به اینسو عملیات نظامی را در غزه، خان یونس و برخی مناطق دیگر فلسطین راه اندازی کرده است. طی این عملیات، از زمین و هوا اهداف ملکی و تاسیسات عام المنفعه را هدف قرار گرفته و تا کنون بیش از 36000 تن که اکثریت آنان زنان و کودکان اند، به شهادت رسیده است؛ هزاران تن دیگر مجروح و ده ها هزار تن دیگر بی خانمان و آواره گردیده اند.
با توجه به این جنایات بی سابقۀ رژیم صهیونستی در غزه و رفح دیروز سخنگوی کاخ سفید در دفاع از این حملات ظالمانۀ هوایی رژیم صهیونیستی به کمپ آوارگان فلسطینی در رفح گفت، امریکا نیز در عراق و افغانستان چنین حملاتی را انجام داده است که البته این به این معناست که امریکا نیز همچو جنایات را در سال های تجاوزش بر عراق و افغانستان، در قبال افراد ملکی و بی گناه مرتکب شده است.
«جان کربی» سخنگوی کاخ سفید با وجود شهادت دهها فلسطینی و در بحبوحه خشم جهانی، از حمله هوایی و جنایت رژیم صهیونیستی در اردوگاه آوارگان فلسطینی به تمام قد دفاع کورکورانه کرد؛ دفاعی که به صورت تلویحی بر جنایات خود امریکا در افغانستان و عراق نیز انگشت صحه گذاشت.
وی ادامه داد که ارتش امریکا نیز «همان کار را انجام داده است».
کربی همچنین تصریح کرد «دولت بایدن پیگیر تحقیقات درباره حمله هوایی «مرگبار و تراژیک» رژیم صهیونیستی به رفح است اما تلفات اخیر در رفح، یک عملیات زمینی بزرگ محسوب نمیشود و خطوط قرمز واشنگتن را نقض نمیکند و در نتیجه در سیاست کمک نظامی امریکا تغییری ایجاد نخواهد کرد».
سخنگوی کاخ سفید در دفاع از جنایات رژیم صهیونیستی گفت: ما حملات هوایی را در مکانهایی مانند عراق و افغانستان انجام دادهایم که به طرز غمانگیزی باعث تلفات غیرنظامیان شدیم، ما هم پس از این حملات به شیوه اسرائیل پاسخ دادیم.
سخنگوی کاخ سفید با اشاره به کشته شدن غیرنظامیان یک روز پیش از آغاز روند تخلیه امریکا، گفت وقتی از افغانستان خارج میشدیم نیز در حمله هوایی ما به طور تراژیکی یک پدر و فرزندانش کشته شدند.
کربی به حملهای اشاره میکند که در پی فشارهای رسانهای و شواهد غیرقابل انکار، پنتاگون اعلام کرده بود درباره این حادثه تحقیق میکند.
بر اساس تحقیقات پنتاگون، در این حمله 12 غیرنظامی، شامل یک کارمند امدادرسان و خانوادهاش از جمله 7 کودک کشته شدند اما مقامات آمریکایی در نهایت تنها به ابراز تأسف بسنده کردند و گفتند که هیچ دلیلی برای توبیخ یا تنزل مقام مسئولان این حمله وجود ندارد زیرا حمله نقض قوانین جنگی نبود.
با توجه به آنچه گفته آمدیم، در یک تعبیر می توان گفت، امریکا و متحدان وی هر جنایتی را که در برابر بشریت مرتکب شوند، البته به نظر انان باکی ندارد؛ اما دیگران به کمترین اقدام جنایی مورد بازپرس و انتقاد قرار می گیرند. مقاومت فلسطین و شکست امریکا در عراق و افغانستان خود دال بر این موضوع است که جهانیان به درک سیاست «یک بام و دو هوای» امریکا رسیده است؛ و ان شاءالله به زودی صبح انسانیت و عدالت از افق تاریک وحشت امریکایی و حامیان آن طلوع خواهد کرد.