کابل تکی کام (پنجشنبه، ۲۵ دلوه، ۱۴۰۳ل)
نیروهای مسلح یمن اعلام کردند که در صورت ازسرگیری حملات رژیم اشغالگر اسرائیل به غزه و پایبند نبودن به توافق آتشبس، آماده حمله به این رژیم هستند. عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، این موضوع را امروز، در یک سخنرانی تلویزیونی مطرح کرد.
به گزارش العربیه، نیروهای مسلح یمن که کنترل بخش بزرگی از غرب یمن از جمله پایتخت این کشور را در اختیار دارند، پیشتر در جریان جنگ رژیم اسرائیل و جنبش اسلامی حماس، به رغم حمایت از فلسطینیان، به کشتیهای اسرائیلی و متحدان آن، در دریای سرخ و همچنان اهداف نظامی و شهرک های یهودی نشین در سرزمین های اشغالی حملات زیادی انجام داد.
این سخنان، پس از آن مطرح می شود که رژیم اشغالگر اسرائیل، درپی اقدام جنبش اسلامی حماس، به توقف تبادل زندانیان، به از سر گیری حملات به غزه، هشدار داد.
حماس می گوید که در واکنش به نقض آتش بس از سوی رژیم اسرائیل، تبادل اسرا را متوقف کرده است.
این جنبش اسلامی می گوید که رژیم اسرائیل، در کنار، ایجاد ممانعت ها به بازگشت ساکنان شمال غزه به خانه های شان، به اندازه ی میزان توافق شده در آتش بس، به کاروان های کمک های بشر دوستانه، اجازه ورود به این باریکه را نمی دهد.















