سخنگوی حزب‌الله ورود نیروهای اسرائیل به لبنان را رد کرد

کابل تکی کام (سه شنبه، ۱۰ میزان، ۱۴۰۳ل)

اعلام تل‌ ابیب به آغاز حمله زمینی ارتش اسرائیل به تعدادی از روستاهای مرزی لبنان، ظهر سه‌شنبه حزب‌الله لبنان حمله زمینی اسرائیل را به طور کامل تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، محمد عفیف، مسئول روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان، تاکید کرد که هیچ نیروی اسرائیلی وارد لبنان نشده است.

او با اشاره به 10 موشک بالستیک زمین به زمین که این گروه سه‌شنبه از لبنان به سمت تل‌ ابیب و مرکز اسرائیل پرتاب کرد، افزود که حمله این حزب به مقر موساد و واحد 8200 در نزدیکی تل‌ ابیب تنها آغاز عملیات بوده است.

اظهارات سخنگوی حزب‌الله پس از آن بیان شد که نیروهای سازمان ملل «یونیفل» روز سه‌شنبه تاکید کرد که تاکنون هیچ حمله زمینی از سوی اسرائیل به خاک لبنان انجام نگرفته است.

آندریا تننتی، سخنگوی نیروی موقت سازمان ملل متحد در لبنان اندکی پس از هشدار نیروهای بین‌المللی «یونیفل» در بیانیه‌ای مبنی بر اینکه هرگونه عبور از لبنان نقض حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان است، به خبرگزاری فرانسه گفت: «تاکنون تهاجم زمینی به لبنان وجود ندارد».

سخنگوی یونیفل از همه طرف‌ها خواست تا از چنین اقدامات تشدیدکننده‌ تنش که منجر به خشونت و خونریزی بیشتر می‌شود، خودداری کنند.

هم‌زمان گزارشگر العربیه در لبنان گفت که هیچ حمله زمینی از سوی نیروهای اسرائیلی به لبنان مشاهده نشده است.

مربوطه مطالب

Back to top button